به گزارش اداره ارتباطات معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان، رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: کارشناسان وزارت آموزش و پرورش کتابهای کمک آموزشی را از نظر شکلی و محتوایی بررسی میکنند و کتابهایی که از استاندارهای خاص و لازم برخوردار باشند پس از تأیید در سامانه رشد وزارت آموزش و پرورش ثبت و وارد میشود.
احمد رضایی با اشاره به ورود 6 کتاب تألیفی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان به این سامانه افزود: چهار کتاب طرح کلاس شهر در سال 1399 در سامانه رشد ثبت شد و اخیراً نیز دو کتاب «قصههای شهر من» و «نامهای برای عمو رحمان» مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و در این سامانه به ثبت رسید.
وی با اشاره به مراحل دشوار ثبت کتابهای کمک آموزشی در سامانه رشد گفت: پس از بارگذاری این کتابها در سامانه رشد تمام دانشآموزان، اولیای آنها و آموزگاران سراسر کشور به کتابها دسترسی پیدا میکنند. کتابها در این سامانه بر اساس رده سنی دستهبندی شده که نقش موثری در رساندن این کتابها به دست مخاطبان اصلی خود دارد.
به گفته رضایی، جلد اول کتاب «قصههای شهر من» که با همکاری اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، ادارهکل آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تألیف شده شامل 20 قصه است. چون دایره واژگان دانشآموزان اول ابتدایی به مرور و با یادگیری حروف الفبا کامل میشود، حدود 300 واژهای که دانشآموزان اول ابتدایی تا بهمن ماه هر سال قادر به خواندن و نوشتن آنها میشوند استخراج شده و در اختیار نویسندگان قرار گرفته است و این نویسندگان با استفاده از این واژهها، 20 قصه با موضوعات مفاهیم و رفتارهای شهروندی نوشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: کتاب نامهای برای عمو رحمان نیز از مجموعه کتابهای برگزیده نخستین جشنواره شعر داستان کودک و نوجوان و با موضوع پسماند و بازیافت است.